Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Třetí říše v barvě / The Third Reich in Colour S01 (2020)(CZ,EN)[HDTV][1080i] = CSFD 83% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Třetí říše v barvě / The Third Reich in Colour S01 (2020)(CZ,EN)[HDTV][1080i] = CSFD 83% Názov:Třetí říše v barvě / The Third Reich in Colour S01 (2020)(CZ,EN)[HDTV][1080i] = CSFD 83% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Dokument - Velikost:9.7 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-02-03 Peerov:20 (Seed: 20, Leech: 0)
    Zaner:Dokumentarny,Historicky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Třetí říše v barvě / The Third Reich in Colour S01 (2020)(CZ,EN)[HDTV][1080i] = CSFD 82%


    1. Diktátor: Berlín, polovina srpna 1933. Formace SA pochodují ve vyrovnaných řadách Braniborskou bránou, stejně jako v lednu téhož roku, kdy se Adolf Hitler chopil moci. 30. září 1934, na říšské zemědělské slavnosti v Goslaru se sjíždějí rolníci z celé Třetí říše, muži i ženy, a čekají před Císařským palácem. Na příjezd Adolfa Hitlera čekaly rovněž delegace SA a SS. O několik týdnů dřív se diktátor zbavil největšího konkurenta Ernsta Röhma. Nyní, po smrti říšského prezidenta Paula von Hindenburga se říšský kancléř Hitler stal vůdcem německého lidu. Také v Bückeburgu poblíž Hamelnu byla vybudována tribuna pro slavnostní shromáždění. Režisér tak scénu pro vystoupení Adolfa Hitlera vůbec nemusel řešit. Poctu diktátorovi přišly vzdát statisíce rolníků.
    2. Válka proti Hitlerovi: Berlín, 4. července 1940. Eva Braunová točila své záběry z okna říšského kancléřství. Jako při všech oficiálních příležitostech se Hitlerova milenka musela držet v pozadí. Adolf Hitler se vracel z Francie jako slavný vojevůdce. Lidé na diktátora čekali šest hodin. Newyorské Timesy psaly, že ulice zaplnily tisíce lidí. Provolávání slávy a slzy radosti postupně přerostly ve formu davové hysterie. V létě roku 1940 se po úspěchu bleskových tažení v Polsku, Norsku a západní Evropě do hlavního města německé říše na chvíli vrátil klid a mír. Válka se zdála být daleko a lidé vyráželi k vodě. Berlíňané jako každý rok mířili k jezeru Wannsee. Hitler svému lidu slíbil, že nacistická říše potrvá tisíc let. A v létě 1940 to vypadalo, že by diktátor mohl mít pravdu. V dubnu 1941 zahájil Hitler novou válečnou kampaň. V Jugoslávii proběhl státní převrat a navíc hrozilo, že vojenská operace italských spojenců v Řecku skonči fiaskem. To byly důvody, proč Wehrmacht napochodoval do Jugoslávie a následně do Řecka.
    3. Osvobození Francie: Léto 1944. Někde v nacistickém Německu pořídil kameraman Georg Kopp záběry členů Hitlerjugend a Svazu německých dívek, kteří v rámci služby vlasti pomáhali při sklizni úrody. Kopp natáčel na barevný materiál pro Deutsche Wochenschau, filmové týdeníky promítané v kinech. Jeho úkolem bylo dodávat emotivní snímky pro projekt Panorama. Přibližně ve stejnou dobu zaznamenali v Berlíně kameraman Heinz Sasse a jeho asistent Karl-Friedrich Falcke dopolední taneční vystoupení dívek v gymnastické škole Medau. Podobné scény byly určeny k promítání v neutrálních zemích. Měly vyvolat zdání, že Třetí říše rozhodně nepovažuje válku za prohranou. V Německu by od mnohých návštěvníků kin sklidily posměch, protože povážlivou situaci na frontě ani rozsáhlé škody způsobené spojeneckým bombardováním už nešlo déle utajit.

    https://www.csfd.cz/film/1463884-treti-rise-v-barve/prehled/


    Jazyk: CZ,EN
    Titulky: CZ - skryté pro neslyšící
    Rok výroby: 2020
    Délka: 3x 44 min 32 s  cca



       
       



    Dokumenty CZ/SK dabing









    filename, buli, CharlesPaul, tibotibo, KarelBohuslav, siskin23, mike666, Projekt23, kelot, Thunder, Olušek, 2Dcko,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    03/02/2024 22.46.53
    Díky opraveno )

    3
    siskin23
    Ratio 10.01

    VIP

    03/02/2024 22.40.28
    Jako úplně nevim, jestli ten popisek sedí k názvu filmu


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.139 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 16:25
    sql

    TOPlist